Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, Χριστός ανέστη! Ήρθε και πάλι ο καιρός να αρχίσουμε τα διαδικτυακά μας μαθήματα, με νέα πλέον δεδομένα. Το Υπουργείο επέτρεψε προαιρετικά να προχωρήσουμε παρακάτω στην ύλη, κάτι που δεν επιτρεπόταν μέχρι τώρα, τη στιγμή που φήμες κάνουν λόγο για επάνοδο στα θρανία για τρεις εβδομάδες μαθημάτων με αφετηρία τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Τα διαδικτυακά μαθήματά μας θα είναι ένας συνδυασμός σύγχρονης (δηλαδή ταυτόχρονης μέσω της πλατφόρμας Webex) κι ασύγχρονης διδασκαλίας (ό,τι ώρα θέλει ο καθένας μέσα από το blog). Η σύγχρονη μπορεί να γίνει σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο (12:00-16:00 σύμφωνα με εντολές του Υπουργείου), η δε ασύγχρονη όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Επειδή το να συνδεθούμε όλοι μαζί είναι μια περιπέτεια από μόνο του, οι υποχρεώσεις της Δευτέρας περιορίζονται στο να συνδεθούμε όλοι ταυτόχρονα για μισή ώρα (13:00-13:30) και να δούμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Αν όλα πάνε καλά, από την Τρίτη θα αρχίσει η κανονική ροή των μαθημάτων. Κι επειδή βέβαια δεν μπορεί να υπάρξει κοινή ώρα που να βολέψει και τους 22, ειδικά αφού θα πρέπει να περιοριστούμε στο πλαίσιο 12:00-16:00, θα δείξετε κατανόηση.

Πώς θα γίνει αυτό:
1) Αρχικά συνδέεστε στην τάξη μας στο Webex.

2) Εκεί, ο δάσκαλος έχει την επιλογή να κλείνει τα μικρόφωνα ώστε να ακούγεται μόνον αυτός και να παραδίδει τη νέα ύλη. Υπάρχει η δυνατότητα να σηκώσετε χέρι πατώντας το χεράκι κάτω δεξιά για να κάνετε ένα σχόλιο ή να πείτε μια απορία. Θα δείτε πώς δουλεύει και πάνω στην πράξη.


Και πάλι νέο πρόγραμμα!

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Θρησκευτικά Γλώσσα ...