Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη

 Αγαπητοί γονείς,

την ερχόμενη εβδομάδα λήγει μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138). Ονομάζεται 1821, πριν και μετά. Καθώς έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και καθώς ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας, πήρα την πρωτοβουλία να κλείσω εισιτήρια για όλους τους μαθητές και την αφεντιά μου για την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ώστε να ξεναγηθούμε στην έκθεση ως τμήμα. 

Το Μουσείο δε δέχεται συμπαγή τμήματα τις απογευματινές ώρες κι αφού δεν μπορούμε να πάμε πρωινή ώρα λόγω περιοριστικών μέτρων για τον covid που αφορούν τα πούλμαν, έκλεισα ατομικά εισιτήρια. Η ιστοσελίδα του Μουσείου επιτρέπει τη δέσμευση εισιτηρίου ανά τέταρτο κι εγώ εξάντλησα κάμποσα τέταρτα. Οπότε, κάποιοι θα πρέπει να μεταβούμε στην έκθεση νωρίτερα και να περιμένουμε και τους υπόλοιπους. Μιλάμε για τις ώρες 15:15, 15:30, 15:45, 16:00 και 16:15. Όσοι γονείς επιθυμούν να μας ακολουθήσουν, σπεύστε να κλείσετε εισιτήρια το νωρίτερο. Ειδάλλως θα πρέπει να φέρετε τα παιδιά σας και να μας περιμένετε απ' έξω. Προφανώς και θα συνεννοηθείτε μεταξύ σας ώστε κάποιος γονιός να φέρει πολλά παιδιά. Τα εισιτήρια θα μοιραστούν από τη Δευτέρα.


Οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν self test (κατά προτίμηση εκτυπωμένο επίσημα κι όχι τη φωτοτυπία που φέρνουν κάποιοι στο σχολείο). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Και πάλι νέο πρόγραμμα!

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Θρησκευτικά Γλώσσα ...