Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς

Καλή χρονιά κι ευτυχισμένη! Υγεία και προκοπή σε όλους, με αγάπη στις καρδιές μας! Χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες, Βασιλική και Σύλια.

Ο Βασίλης-Μάριος, εορτάζων κι αυτός, προσφέρει στα παιδιά του ΣΤ2 μία δωρεάν πρόσκληση για το χριστουγεννιάτικο πάρκο του Άη-Βασίλη στην Παιανία.
Επειδή όμως υπάρχει μόνο μία πρόσκληση, θα τη δώσει σε αυτόν που είναι ο πιο πιστός αναγνώστης του blog. Δηλαδή, σε όποιον διαβάσει πρώτος την είδηση και στείλει πρώτος email στη διεύθυνση: dimitrios.sampaziotis@gmail.com. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τη διεύθυνση κατοικίας σας, για να σας φέρω την πρόσκληση με το ποδήλατο.
Μόλις παραληφθεί το πρώτο email, ο Μπίλης θα με ενημερώσει και θα ανακοινώσω τον νικητή. Θερμή παράκληση: επειδή η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7/1, σιγουρευτείτε με τους γονείς σας ότι θα έχετε γυρίσει από τις διακοπές σας κι ότι θα μπορείτε να πάτε μέχρι τότε. Μην τη στερήσουμε από κάποιον άλλον και τελικά δεν πάμε.

Η πρόσκληση αφορά ένα παιδί κι έναν ενήλικο.

Μετά από καταιγισμό δηλώσεων (ούτε ένας βρε παιδιά), η πρόσκληση δόθηκε σε πολύτεκνη οικογένεια της περιοχής. Ο Βασίλης Μάριος σάς ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και πάλι νέο πρόγραμμα!

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Θρησκευτικά Γλώσσα ...