Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Το Χαμόγελο του Παιδιού-Μια Σχολική Τάξη για ένα Δωμάτιο Νοσοκομείου

Αγαπητά παιδιά,

έλαβα το παρακάτω μήνυμα και νομίζω ότι θα χαρούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα:


Με χαρά σάς προσκαλούμε σε μια ακόμα εθελοντική δράση του YouSmile, από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!  

Όπως γνωρίζετε, ο Οργανισμός μας φροντίζει και στηρίζει παιδιά με προβλήματα υγείας, αλλά και τις οικογένειές τους, μέσα από προληπτικές εξετάσεις, δράσεις δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιατρικές κλινικές, παιδιατρική κατ'οίκον νοσηλεία, εθελοντικές αιμοδοσίες και πολλά άλλα!  

Ήδη από την ίδρυση του Οργανισμού, το 1996, μαθητές-εθελοντές εμπλέκονται ενεργά στις δράσεις αυτές, συμμετέχοντας στην φροντίδα και την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε νοσηλεία.  

Συνεχίζοντας λοιπόν το έργο των παιδιών αυτών, 28 χρόνια μετά, και καθώς ετοιμαζόμαστε για τις δράσεις της περιόδου των Χριστουγέννων, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε με τους μαθητές και τις μαθήτριές σας σε μια δράση για τα παιδιά στα νοσοκομεία!  

Αυτά τα Χριστούγεννα, θέλουμε όλες οι παιδιατρικές κλινικές να στολιστούν και να ομορφύνουν για τα παιδιά που θα περάσουν εκεί τις γιορτές. Θέλουμε κάθε παιδί να χαμογελάσει και να αισθανθεί το πνεύμα των γιορτών, να γνωρίζει ότι το σκεφτόμαστε και το λαμβάνουμε υπ' όψιν μας.  

Έτσι προσκαλούμε κάθε σχολική τάξη, οποιασδήποτε σχολικής βαθμίδας, να δημιουργήσει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό για ένα δωμάτιο παιδιατρικής κλινικής!  

Σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε και να συγκεντρώσετε τα στολίδια, τις γιρλάντες και τις κάρτες των μαθητών και να μας τα στείλετε, ώστε με την σειρά μας να τα παραδώσουμε στο ιατρικό προσωπικό και να βοηθήσουμε στον στολισμό των δωματίων των παιδιών!   

Η διεύθυνση αποστολής είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γαρυττού 80 Αγία Παρασκευή 15343, υ.ο. κας Τζωρτζίνας Τσάγκα, 2103306140 και η προθεσμία για την αποστολή των στολιδιών είναι η Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.  

Και πάλι νέο πρόγραμμα!

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Θρησκευτικά Γλώσσα ...