Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση για τα μαθήματα!

Αγαπητοί φίλοι,
σας ενημερώνω ότι από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε διαδικτυακά μαθήματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της κάθε ημέρας. Θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το τι θα διαβάσετε και ποιο θα είναι το homework σας, το οποίο θα μου στέλνετε στο email μου. Η διαφορά με τα μαθήματα στο σχολείο είναι πως αν έχουμε, για παράδειγμα, Γεωγραφία κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το homework της Τρίτης θα μου το στείλετε το απόγευμα της Τρίτης κι όχι την ερχόμενη Δευτέρα. Δηλαδή θα εξετάζεστε την ίδια μέρα στο μάθημα που μόλις κάναμε.

Αναμένω μεγαλύτερη συμμετοχή από τους δύο μικρούς Ευκλείδηδες, που τους αντιμετωπίσατε λίγο προαιρετικά και στείλατε μόλις 6 τη μία μέρα και 8 την άλλη. Κάποιοι μάλιστα είχατε καθυστέρηση ημερών, ενώ από εδώ και πέρα θα είστε τυπικοί στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Θυμίζω ότι άλλο η καραντίνα κι άλλο οι διακοπές!

Όσο για εξωσχολικές δραστηριότητες, θα ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε πολλά πράγματα, άλλωστε έχουμε ιδανικό καιρό κι άπλετο χρόνο. Όμως, το σώφρον είναι να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις κοινωνικές μας επαφές, ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους. Ως εκ τούτου, σας προτρέπω να κάνετε ποδήλατο και πεζοπορίες κι αναρριχήσεις, όμως κατά μόνας. Για τους φανατικούς λάτρεις της πορείας στον σταυρό της Βουλιαγμένης (ναι Αστέριε, για σένα λέω), θυμίζω το σημείο εκκίνησης:



Παρκάρετε στη διασταύρωση Ελπίδος και Φρυνίχου στη Βάρκιζα, μπαίνετε στον χωματόδρομο και κινείστε ανηφορικά, με πορεία προς τα δυτικά, δηλαδή τη Βουλιαγμένη. Έχει ευκρινές μονοπάτι, μετά από 10 λεπτά θα είστε στην κορυφή. Στα 3 λεπτά κατηφορίζοντας προς τη μεριά της Βουλιαγμένης, μπορείτε να επισκεφτείτε και το βάραθρο.

Ραντεβού τη Δευτέρα, τα κεφάλια μέσα!

Και πάλι νέο πρόγραμμα!

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Θρησκευτικά Γλώσσα ...