Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022

Δεν προχωρήσαμε παρακάτω στα μαθήματα του σχολείου, αλλά αφιερώσαμε τις σχολικές ώρες για να θυμηθούμε τα του Παρθενώνα και της Ακρόπολης. Αρχικά παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ της Μηχανής του Χρόνου. δεν είναι τόσο αξιόλογο όσο το "The Secrets of the Parthenon" του National Geographic, αλλά το επέλεξα γιατί είναι στα ελληνικά. Όποιος έχει χρόνο, ας παρακολουθήσει κι αυτό.

Στη συνέχεια συμπληρώσαμε ένα φυλλάδιο, που θα το μελετήσουμε και στο σπίτι για να τα έχουμε όλα φρέσκα αύριο.


Στη συνέχεια ξεναγηθήκαμε εικονικά στον Ιερό Βράχο μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή και διαβάσαμε τις ερωταπαντήσεις για να μην έχουμε καμία απορία.


Αύριο είναι η μεγάλη μέρα! Μες στο πούλμαν θα φοράμε ενισχυμένη μάσκα (ΚΝ95), ενώ αποβραδίς θα έχουμε κάνει self-test, το οποίο θα το έχουμε δηλώσει και θα έχουμε τυπωμένο μαζί μας την αρνητική δήλωση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη σελίδα, οι εμβολιασμένοι κι οι νοσήσαντες απαλλάσσονται της υποχρέωσης επίδειξης self-test, αλλά πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Δε θα φέρουμε τη σάκα στο σχολείο, παρά μόνο ένα μικρό σακίδιο με ένα μπουκαλάκι νερό και το κολατσιό μας. Θυμίζω ότι δεν επιτρέπονται τα κινητά κι οι φωτογραφικές μηχανές, μόνο τα Mp3.

Και πάλι νέο πρόγραμμα!

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Θρησκευτικά Γλώσσα ...